« Ondernemerscafé Helmond stopt

Gepubliceerd op 26-06-2019

Centrum: Na 50 edities, 150 tafelgasten en héél veel bijzondere gesprekken, hebben wij de keuze gemaakt te stoppen. Wij nodigen u daarom uit om samen met ons het glas te heffen tijdens een laatste editie van het Ondernemerscafé op donderdag 4 juli.

Voor de invulling van deze avond hebben wij gekozen voor de bijzondere ambiance van de binnenplaats van ons prachtige kasteel in Helmond. Met trots kunnen wij u melden dat een aantal echte Helmonders aanschuiven, dat we hier nog een schepje bovenop doen met een scherp cabaretesk element en dat we een muzikale en gezellige ‘afterparty’ aanbieden. De gasten die bij ons aan tafel zitten zijn niemand minder dan Wim Daniëls, William Verkoelen, Manon Pijnenburg en Frans van den Heuvel. Entertainment zal o.a. worden verzorgd door Marcel Stevens, Bertje Kuijpers en Senna. Daar wilt u toch bij zijn?

Aanmelden voor het Ondernemerscafé is niet nodig. Het programma voor die avond:

19:30 uur inloop, 20:00 uur aanvang, 21:30 uur start borrel. Wij hopen dat u met ons de zomer in komt luiden. Bij slecht weer wijken we uit naar een van de zalen in het kasteel. Graag tot dan!

839-deloophelmondL-1561533693.jpg